מתכון לגלילות פילה במילוי פטה כבד
מתחילים במלית: מקרמלים את הבצלים בשמן עם כף סוכר חום, עד שהבצל כמעט שקוף. מוסיפים פנימה את הכבדים, מלח ופלפל וסוגרים מכל הכיוונים. לא יותר מ5 דק` בישול על מנת שהמרקם ישאר חלק.
מעבירים את הכבדים והבצל למעבד מזון יחד עם כוס היין ומעבדים לעיסה חלקה.
לאחר מכן מוסיפים פנימה את השקדים ומערבבים בעזרת כף או מזלג.
הרכבה: מניחים נתח פילה פרוס, בקצה מניחים תערובת כבד, מגלגלים וסוגרים עם קיסמים שלא יפתח.
מטגנים את הגלילות מכל הכיוונים, מוציאים את הקיסמים ומגישים חם!