צורבים את הלחי עם מעט שמן בסיר חם. מוציאים הצידה ומשחימים את הירקות על משקעי הבשר.
מוסיפים את הרסק, המישמשים והתבלינים ומטגנים קלות.
מוסיפים את הבשר ומכסים במים.
לאחר רתיחה מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים 3-4 שעות.
בסוף תהליך הבישול הבשר אמור להיות רך לגמרי.
מטגנים את המלווח עד להשחמה משני הצדדים במחבת עם מעט שמן, במקביל במחבת נפרדת מאדים את התרד עם מעט מים ומסננים.
להגשה- מניחים את המלווח מעליו את עלי התרד המאודים ועליו את תבשיל הבשר עם הרוטב.
מזלפים מעט שמן זית מעל.
שניצל וינאי
מתכון לשניצל וינאי טורפים בקערה את הביצה עם החרדל והמלח.