רוסטביף שפיץ שייטל ברוטב צ'יפוטלה וסילאן
מערבבים בקערה את הצ`יפוטלה עם החרדל, הסילאן, השום, המלח גס והפלפלת, מוסיפים שמן ומערבבים לקבלת תערובת אחידה.
עוטפים את נתח הסינטה בתערובת ומשרים לילה במקרר. כשעה לפני הבישול יש להוציא את הנתח מהמקרר שיגיע לטמפרטורת החדר.
מחממים תנור ל- 220 מעלות. מתחילים במכת חום- מכניסים את הנתח חשוף (ללא כל כיסוי) ל-10 דקות לתנור. לאחר מכן מורידים את הטמפ` ל- 180 מעלות וצולים לפי 20 דקות לקילו למדיום, חצי שעה לקילו לוול דאן, או מניחים מד מעלות ומוציאים בטמפ` המתאימה.
לפני ההגשה מומלץ לתת לנתח לנוח מעט שלא יאבד את הנוזלים בעת החיתוך.
בתאבון!