צלעות כבש בעשבי תיבול
מערבבים את כל עשבי התיבול יחד עם השום, לימון, דבש, מלח, הפלפלת ושמן הזית בקערה.
עוטפים את הצלעות (ללא החלק העליון עם העצם) בתערובת התיבול ומשרים כ-3 שעות במקרר.
מוציאים לחצי שעה את הנתח (צליית נתחים בטמפרטורת החדר מביאה לצלייה אחידה לעומת נתחים מקוררים).
מחממים תנור ל- 180 מעלות וכאשר התנור חם מכניסים את הנתח ל- 40 דקות לתנור.
מוציאים מהתנור ונותנים לבשר לנוח כ- 5 דקות לפני החיתוך.
מניחים את הנתח שלם על השולחן ופורסים את הצלעות לכל סועד.
בתאבון!