צולים את צוואר הטלה משני הצדדים ומוציאים מהסיר, מוסיפים לאותו הסיר בהדרגתיות את הירקות- משחימים מעט את הגזר, מזהיבים את הבצל, ומוסיפים את השום והתבלינים יחד עם הפירות היבשים לטיגון קצר.
מוזגים את היין ומביאים לרתיחה, מחזירים את פרוסות הבשר הצלוי לסיר עם התבשיל, מכסים בציר עוף כך שכל הרכיבים בסיר מכוסים ומביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב. מורידים את האש לאש נמוכה ומבשלים על אש קטנה כ- 3 שעות מכוסה, מדי פעם מערבבים.
במידה ויש צורך בזמן הבישול מוסיפים עוד מהנוזל (ציר או מים רותחים)
בתאבון!