מה צריך:

אסאדו ברביקיו בצליה קצרה ובבישול ארוך

2 קילו רצועות אסאדו עגל
4 כפות קטשופ
חצי כוס קולה (לא דיאט)
כף מלח אטלנטי \ מלח הימלאיה
כפית פלפלת (פלפל 4 עונות גרוס)
כף רוטב ווסטרשיר
כף רוטב סויה
10 טיפות טבסקו
כף חומץ

איך להכין:

אסאדו ברביקיו בצליה קצרה ובבישול ארוך


מערבבים את כל הרכיבים למירנדה לתערובת אחידה, טובלים את האסדו במרינדה, מכסים בניילון נצמד ומשאירים ללילה במקרר.
לבישול הארוך- עוטפים את הנתחים בניילון נצמד מכל הכיוונים במספר שכבות על מנת שלא יברחו נוזלים.
מרתיחים סיר עם מים, מכניסים את הנתח העטוף למים ומבשלים למשך 5 שעות.
(אל חשש- בטמפרטורה של המים לא יקרה כלום לניילון). כאשר מוכן מוציאים מהמים ומשאירים שיתקרר, ניתן לאחסן במקרר עד 4 ימים במצב זה.
לצלייה קצרה על גריל- מוציאים את הנתחים מהניילון וצולים בגריל 3-4 דקות מכל צד.
להגשה- חם וטרי עם הרבה מגבונים.

מבשלים ומשתפים

חיפוש

מתכונים נוספים

שניצל וינאי

מתכון לשניצל וינאי טורפים בקערה את הביצה עם החרדל והמלח.

מתכונים נוספים

שניצל וינאי

מתכון לשניצל וינאי טורפים בקערה את הביצה עם החרדל והמלח.