צורבים את הבשר בשמן מכל הצדדים ומניחים בצד, קולפים את בצלי השאלוט ומטגנים קלות. מוסיפים את יין הפורט ומביאים לרתיחה, מנמיכים לאש קטנה ומבשלים עד שמצטמצם בשליש לערך. מוסיפים את ציר הבקר ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את הנתח חזרה לתבשיל מכניסים את הגזר והתבלינים- טימין, מלח ופלפל. מכסים את הסיר ומבשלים כשעתיים.
פורסים את הנתח על השולחן וקוצרים מחמאות!
בתאבון!
תבשיל לחי עגל על מלאווח ותרד תורכי
צורבים את הלחי עם מעט שמן בסיר חם. מוציאים הצידה