מה צריך:

קוט דה בף- אנטריקוט על עצם עם בצלי שאלוט וגזר גמדי

נתח אנטריקוט על עצם במשקל 3 קילו
2 כוסות ציר בקר מושרה ב-3 כוסות מים רותחים
חבילת בצלצלי שאלוט
פלפל 4 העונות גרוס
מלח אטלנטי מעושן
קופסת גזר גמדי
2 כפות שמן זית
בקבוק יין פורט
2 כפות תימין

איך להכין:

צורבים את הבשר בשמן מכל הצדדים ומניחים בצד, קולפים את בצלי השאלוט ומטגנים קלות. מוסיפים את יין הפורט ומביאים לרתיחה, מנמיכים לאש קטנה ומבשלים עד שמצטמצם בשליש לערך. מוסיפים את ציר הבקר ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את הנתח חזרה לתבשיל מכניסים את הגזר והתבלינים- טימין, מלח ופלפל. מכסים את הסיר ומבשלים כשעתיים.
פורסים את הנתח על השולחן וקוצרים מחמאות!
בתאבון!

מבשלים ומשתפים

חיפוש

מתכונים נוספים

שניצל וינאי

מתכון לשניצל וינאי טורפים בקערה את הביצה עם החרדל והמלח.

מתכונים נוספים

שניצל וינאי

מתכון לשניצל וינאי טורפים בקערה את הביצה עם החרדל והמלח.