צולים במחבת את שקדי הטלה בשמן חם עד להשחמה מכל הכיוונים, מוסיפים את מיץ הלימון ומבשלים כ-5 דקות.
מחממים שמן במחבת נפרדת ומטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את השום לטיגון קל, ולאחר מכן את הפלפל החריף והפפריקה.
מוסיפים את תוכן המחבת עם השקדים למחבת עם הרוטב, מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מסדרים מעל את פרוסות הלימון ומבשלים כ-20 דקות נוספות עד שאי אפשר להתאפק ואוכלים!
בתאבון!
תבשיל לחי עגל על מלאווח ותרד תורכי
צורבים את הלחי עם מעט שמן בסיר חם. מוציאים הצידה