מתכון לרוטב צ'ימיצ'ורי ביתי:
לערבב בבלנדר את השום, עלי הדפנה, הפלפל החריף וחומץ.
שופכים את עשבי התיבול, המלח והפלפל לתוך התערובת ומכסים בשמן זית.
מניחים במקרר ליומיים כדי לשחרר את כל הטעמים.
מה צריך:
1/4 כוס חומץ בן יין לבן
2 פלפלים חריפים קצוצים גס
2 עלי דפנה
4 שיני שום
צרור פטרוזיליה קצוצה דק
צרור כוסברה קצוצה דק
צרור אורגנו טרי קצוץ דק
1/3 כוס שמן זית
מלח/ פלפל לפי הטעם
איך להכין:
מבשלים ומשתפים
צורבים את הלחי עם מעט שמן בסיר חם. מוציאים הצידה
מתכון לשניצל וינאי טורפים בקערה את הביצה עם החרדל והמלח.
מתכון לפסטה עם כבד עוף ברוטב טריאקי מבשלים במים רותחים
מוח מטוגן בציפוי פנקו פריך מבשלים את המוח 45 דקות
כפתור מעבר לעמוד המוצר אוכף (טיבון) טלה פרוס קפוא
לעמוד המוצרכפתור הוספה לסל אוכף (טיבון) טלה פרוס קפוא
כפתור מעבר לעמוד המוצר אנטריקוט פידלוט
לעמוד המוצרכפתור הוספה לסל אנטריקוט פידלוט
צורבים את הלחי עם מעט שמן בסיר חם. מוציאים הצידה
מתכון לשניצל וינאי טורפים בקערה את הביצה עם החרדל והמלח.
מתכון לפסטה עם כבד עוף ברוטב טריאקי מבשלים במים רותחים
מוח מטוגן בציפוי פנקו פריך מבשלים את המוח 45 דקות
בחר משלוח / איסוף עצמי
איסוף עצמי מסניף ראשון לציון - שמוטקין 21