מתכון להמבורגר ביתי
טוחנים את נתחי האנטריקוט במטחנה ביתית. להעביר פעם אחת, לא יותר.
מערבבים את כל הנוזליים יחד ויוצרים את רוטב הברביקיו, מוסיפים את הבשר הטחון המלח והפלפלת ולשים יחד לתערובת אחידה.
מחלקים ל5 כדורים שווים יוצרים צורה ברינג או בכל דרך אחרת את המבורגר ומניחים במקרר לשעה.
מוציאים מהמקרר חצי שעה לפני הבישול. כאשר המנגל חם ונקי מניחים את ההמבורגר צד אחד עד להיווצרות נוזלים בחלק העליון והופכים לצד שני עד ליציאת נוזלים מהחלק העליון למידת עשייה מדיום. למידת עשייה גבוהה יותר נשאיר את הקציצות על המנגל עד לסיום היווצרות הנוזלים.
להגשה- לחמנייה עגולה עם עגבנייה מלפפון חמוץ, מיונז, קטשופ ועלה חסה.