You are currently viewing קוט דה בף- אנטריקוט על עצם עם בצלי שאלוט וגזר גמדי

קוט דה בף- אנטריקוט על עצם עם בצלי שאלוט וגזר גמדי

צורבים את הבשר בשמן מכל הצדדים ומניחים בצד, קולפים את בצלי השאלוט ומטגנים קלות. מוסיפים את יין הפורט ומביאים לרתיחה, מנמיכים לאש קטנה ומבשלים עד שמצטמצם בשליש לערך. מוסיפים את ציר הבקר ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את הנתח חזרה לתבשיל מכניסים את הגזר והתבלינים- טימין, מלח ופלפל. מכסים את הסיר ומבשלים כשעתיים.
פורסים את הנתח על השולחן וקוצרים מחמאות!
בתאבון!