תבשיל לחי עגל על מלאווח ותרד תורכי
צורבים את הלחי עם מעט שמן בסיר חם. מוציאים הצידה ומשחימים את הירקות על משקעי הבשר. מוסיפים את הרסק, המישמשים והתבלינים ומטגנים קלות. מוסיפים את הבשר ומכסים במים. לאחר רתיחה…
צורבים את הלחי עם מעט שמן בסיר חם. מוציאים הצידה ומשחימים את הירקות על משקעי הבשר. מוסיפים את הרסק, המישמשים והתבלינים ומטגנים קלות. מוסיפים את הבשר ומכסים במים. לאחר רתיחה…
מתכון לשניצל וינאי טורפים בקערה את הביצה עם החרדל והמלח. במקביל מחממים מחבת עם שמן. מניחים את נתחי הבשר בקמח, מעבירים לתערובת הביצה ועוטפים בפירורי הלחם. מניחים בזהירות בשמן הרותח…
מתכון לפסטה עם כבד עוף ברוטב טריאקי מבשלים במים רותחים את הפסטה לפי כ-7 דקות עד לריכוך (או לפי הוראות ההכנה). מסננים ושוטפים במים קרים. במחבת עמוקה מטגנים את הבצל…
מוח מטוגן בציפוי פנקו פריך מבשלים את המוח 45 דקות בסיר עם מים עד לריכוך. מקררים, קולפים ופורסים לפרוסות של 1 ס"מ. בקערה מערבבים את הביצה עם החרדל והמלח. טובלים…
את הפירה מבשלים בסיר עד לריכוך הארטישוק הירושלמי, מסננים וטוחנים, מוסיפים את החמאה/מחמאה והשמנת ממליחים בהתאם לטעם. את הרוטב מבשלים על אש נמוכה את כל הרכיבים למשך שעה וטוחנים לרוטב…
בסיר לרוטב מטגנים את הבצל, השום והפלפל עד לריכוך. מוסיפים את מחית העגבניות ומטגנים קרוב לדקה עד שמשחים מוסיפים את רוטב הווסטרשיר, החומץ, הסוכר והחרדל עד להסמכת הרוטב כ-5 דקות.…
מתכון לצ'ילי קון קרנה מטגנים את הבצל עד למראה שקוף מוסיפים את השום והתבלינים ואת הבשר ומטגנים עד לאידוי כל הנוזלים. מוסיפים את רסק העגבניות, מטגנים קלות ומוסיפים את שאר…
מתכון להמבורגר ביתי טוחנים את נתחי האנטריקוט במטחנה ביתית. להעביר פעם אחת, לא יותר. מערבבים את כל הנוזליים יחד ויוצרים את רוטב הברביקיו, מוסיפים את הבשר הטחון המלח והפלפלת ולשים…
אסאדו ברביקיו בצליה קצרה ובבישול ארוך מערבבים את כל הרכיבים למירנדה לתערובת אחידה, טובלים את האסדו במרינדה, מכסים בניילון נצמד ומשאירים ללילה במקרר. לבישול הארוך- עוטפים את הנתחים בניילון נצמד…
צלעות כבש בעשבי תיבול מערבבים את כל עשבי התיבול יחד עם השום, לימון, דבש, מלח, הפלפלת ושמן הזית בקערה. עוטפים את הצלעות (ללא החלק העליון עם העצם) בתערובת התיבול ומשרים…