מה צריך:

רוטב סטייק לפריים ריב, אנטריקוט על עצם

3 כפיות שמן
5 בצלצלי שאלוט קצוץ דק
3 שיני שום קצוצות
1 פלפל חריף שלם טרי, חתוך דק ללא גרעינים
כפית מחית עגבניות
רבע כוס רוטב ווסטרשיר
רבע כוס חומץ יין אדום
5 כפות סוכר חום
2 כפיות חרדל דיז`ון מגורען

איך להכין:

בסיר לרוטב מטגנים את הבצל, השום והפלפל עד לריכוך.
מוסיפים את מחית העגבניות ומטגנים קרוב לדקה עד שמשחים
מוסיפים את רוטב הווסטרשיר, החומץ, הסוכר והחרדל עד להסמכת הרוטב כ-5 דקות.
מכניסים את הרוטב לבלנדר – חצי כוס כל פעם וטוחנים לתערובת אחידה.
להגשה- את הרוטב אפשר להגיש לצד סטייק פריים ריב או למזוג מעליו לפני הגשה.

מבשלים ומשתפים

חיפוש

מתכונים נוספים

שניצל וינאי

מתכון לשניצל וינאי טורפים בקערה את הביצה עם החרדל והמלח.

מתכונים נוספים

שניצל וינאי

מתכון לשניצל וינאי טורפים בקערה את הביצה עם החרדל והמלח.