אסאדו בבישול ארוך ברוטב סילאן, סויה ושום
1. בקערה לערבב את כל המרכיבים לרוטב (אפשר גם להכניס לבלנדר ללא הטימין ולקצוץ לתערובת חלקה),
להכניס את הבשר לקערה ולהשרות ללילה.
2. שימו לב- בבישול לא מכניסים את הרוטב, אלא מוציאים את הבשר מהמרינדה ומבשלים בנפרד.
2. שימו לב- בבישול לא מכניסים את הרוטב, אלא מוציאים את הבשר מהמרינדה ומבשלים בנפרד.
לבישול יש שתי אופציות:
לעטוף בנייר כסף, ולאפות בתנור בחום של 170 מעלות למשך כשלוש שעות.
או להכניס לסיר המתאים לתנור ולאפות בחום 170 מעלות למשך שלוש שעות.
3. לחמם את המרינדה שנשארה על מחבת, להוסיף את הסילאן ולהביא לרתיחה.
4. להניח את רצועות האסאדו בתוך הרוטב, לטגן קלות כ- 3 דקות.
5. להניח את האסאדו בצלחת ולהגשה.
לעטוף בנייר כסף, ולאפות בתנור בחום של 170 מעלות למשך כשלוש שעות.
או להכניס לסיר המתאים לתנור ולאפות בחום 170 מעלות למשך שלוש שעות.
3. לחמם את המרינדה שנשארה על מחבת, להוסיף את הסילאן ולהביא לרתיחה.
4. להניח את רצועות האסאדו בתוך הרוטב, לטגן קלות כ- 3 דקות.
5. להניח את האסאדו בצלחת ולהגשה.