פאד סי יו- מוקפץ עם עגבניות שרי, קשיו וחמאת בוטנים
מרתיחים את אטריות האורז במים, מסננים ושוטפים מיד במים קרים.
בקערה מערבבים לתערובת אחידה את הסויה, חמאת הבוטנים, סוכר [או מולסה], חומץ, שן שום אחת, כפית שמן שומשום, קורט פלפל שחור, צ`ילי חריף.
מקפיצים את השייטל בווק עם שאריות שמן השומשום, השמן הרגיל והשום הכתוש. מוסיפים עגבניות שרי חצויות, את קוביות הבצל ואת הרוטב שהכנו ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את אטריות האורז, בשלב זה האטריות יספגו את הרוטב והרוטב יצטמצם לגמרי.
להגשה מקשטים בכוסברה קצוצה ושברי הקשיו.
בתאבון!