שפיץ שייטל מעושן
נתח עשיר בעל טעמים רבים, מתאים מאוד למעשנים מתחילים ומתקדמים.
תולים את הנתח השלם ל-3 שעות ללא תבלינים במעשנת.
מוציאים ומניחים לנתח לנוח כ20 דקות, פורסים דק ומגישים עם מעט מלח גס.
איך להכין:
נתח עשיר בעל טעמים רבים, מתאים מאוד למעשנים מתחילים ומתקדמים.
תולים את הנתח השלם ל-3 שעות ללא תבלינים במעשנת.
מוציאים ומניחים לנתח לנוח כ20 דקות, פורסים דק ומגישים עם מעט מלח גס.
מבשלים ומשתפים
צורבים את הלחי עם מעט שמן בסיר חם. מוציאים הצידה
מתכון לשניצל וינאי טורפים בקערה את הביצה עם החרדל והמלח.
מתכון לפסטה עם כבד עוף ברוטב טריאקי מבשלים במים רותחים
מוח מטוגן בציפוי פנקו פריך מבשלים את המוח 45 דקות
כפתור מעבר לעמוד המוצר שפיץ צ`אך (פיקניה) טרי
לעמוד המוצרכפתור הוספה לסל שפיץ צ`אך (פיקניה) טרי
כפתור מעבר לעמוד המוצר בריסקט (חזה) ואגיו
לעמוד המוצרכפתור הוספה לסל בריסקט (חזה) ואגיו
צורבים את הלחי עם מעט שמן בסיר חם. מוציאים הצידה
מתכון לשניצל וינאי טורפים בקערה את הביצה עם החרדל והמלח.
מתכון לפסטה עם כבד עוף ברוטב טריאקי מבשלים במים רותחים
מוח מטוגן בציפוי פנקו פריך מבשלים את המוח 45 דקות
בחר משלוח / איסוף עצמי
איסוף עצמי מסניף ראשון לציון - שמוטקין 21